КОЛЕДАРИ

1С широки усмивки и звънливи гласчета, наричащи за здраве и благоденствие, коледарите от IV "а" клас на НУ "Инж. Георги Иванов Вълков" - с класен ръководител г-жа Еленка Стефанова - посетиха общинската администрация, училищата и детските градини в град Луковит. Изминалите два дни бяха силно наситени на емоции, вълнение, радост, вдъхновение и удовлетворение. Искрено благодарим за гостоприемството на:

- г-н Иван Грънчаров - кмет на Община Луковит и целия му екип за това, че в натовареното си ежедневие отвориха широко сърцата си за звънката дружина;

- г-жа Мая Ралчева и г-жа Антоанета Нечева за това, че приеха топло малките ни ученици и им разкриха атмосферата на "големите" училища, чийто праг скоро ще прекрачат;

- г-жа Анахид Михайлова, г-жа Рени Колева и г-жа Маргарита Петкова за това, че заедно пренесохме коледния заряд и върху по-малките деца, с едно неписано обещание, че един ден те ще могат да са на мястото на страхотната ни коледна дружина.

Искрено се надяваме коледните песни, красивите носии и заразителният дух на децата да са успели да пресъздадат магията на традиционния български обичай. Желаем на всички светли празници, изпълнени с доброта, здраве, смиреност и любов в сърцата.

 {GALLERY}1k{/gallery}