Честита 2022-2023 учебна година

1Петнадесети септември отново се превърна в истински празник и както повелява традицията го отбелязахме с песни, стихове и много усмивки.

Официалното откриване бе за децата от групата за задължително предучилищно образование и учениците от първи до четвърти клас.

Тържеството започна в 9:30 часа с посрещане на училищното знаме и Химна на Република България. Официални гости на празника бяха: Георги Георгиев – заместник кмет на Община Луковит и Цветинка Цолова - Главен специалист ОКСМД в Община Луковит. По случай откриването на учебната година приветствие към всички присъстващи ученици, учители и родители отправи г-жа Геновева Цветкова – директор на НУ „Инж. Георги Ив. Вълков“ – Луковит.

По традиция първи прага на училището прекрачиха децата от  групата за задължително предучилищно образование и първокласниците, които с трепет и вълнение започват своето пътешествие в света на буквите и науката.

Останалите класове спазиха определения график за началото на учебната година и влезнаха  в класните стаи със своите класни ръководители.

Нека посрещнем предизвикателствата на новата учебна 2022/2023 година с търпение, всеотдайност и отговорност!

Здрава и успешна да бъде за всички ученици, учители и родители!