Патронен празник на НУ „Инж. Георги Иванов Вълков“

На 27 майНачално училище „Инж. Георги  Иванов Вълков“ празнува своя патронен празник. Той беше отбелязан с прекрасно тържество, представено пред ученици, родители и гости - общински съветници, представители на общинската администрация и на училища в града, директори на детските градини, бивши и настоящи начални учители, членове на пенсионерски клуб „Еделвайс“ и граждани.

Възпитаниците на училището под ръководството на педагогическия екип представиха великолепна празнична програма с приказни етюди, песни и танци. Концертът премина при изключителен интерес и непрекъснати аплодисменти от публиката.В края му директорът – г-жа Божидарка Василева благодари за усърдието и творческото дръзновение както на учениците, така и на всеки член на педагогическата колегия.

Ръководството на училището, учениците и педагозите получиха заслужени поздрави и поздравителни адреси от г-ца Цветинка Цолова, от името на г-н Грънчаров и общинска администрация, от представителите на училищата в града, от  г-жа Симеонка Йотова – председател на клуб „Еделвайс”.