Г-жа Светла Иванова Баракова старши учител при НУ "инж. Георги Иванов Вълков" беше удостоена с престижното отличие "Учител на годината-България 2013г."

Честита награда!

Г-жа Светла Иванова Баракова старши учител при НУ "инж. Георги Иванов Вълков" беше удостоена с престижното отличие "Учител на годината-България 2013г." , от фондация Кузманов и ЦМЕДТ "Амалипе". Церемонията по връчването се състоя на 25.05.2013г. в гр. София.
Ръководството и педагогическата колегия при НУ „инж.Георги Иванов Вълков” поздравиха с наградата "Учител на годината-България 2013г." , г-жа Баракова и изказаха своята най-сърдечна благодарност за нейната работа, като достоен български учител- творец, написал текстовете на „Химн на НУ”Инж. Вълков” и "Песен за Луковит", които издигнаха още повече авторитета на училището и на учителството.


През тези 40 години г-жа Баракова отдаде всичко от себе си на своите ученици, които много я обичат и уважават, на колегите, които и се възхищават, на поезията, която е нейната стихия.
Нека и в бъдеще удовлетворението от нейната работа я прави щастлива, с усещането, че предава на идното поколение не само желание за творческа изява, но и духовни ценности, които ни правят по-добри, по-креативни и духовни личности, достойни нейни последователи.
Пожелаваме и още дълги години здраве и благоденствие!

Божидарка Василева

Директор на НУ „инж. Г. Ив. Вълков”